Fotoshoot

Foto’s om van te genieten

Met een glimlach terugkijken naar wat is geweest. Hoe mooi is dat! Fijne herinneringen hebben aan momenten die je met elkaar hebt meegemaakt. Een mooi beeld roept prettige en liefdevolle herinneringen op. En als je deze ook werkelijk heb vastgelegd op foto’s, zal deze herinnering niet vervagen. Ze zijn je dierbaar.

Ongedwongen sfeer

De fotoshoot wordt op een ongedwongen manier ingevuld. Er wordt niet geposeerd. We zoeken hiervoor een mooie, rustige locatie waar ik foto’s van jullie kan maken op momenten dat jullie met elkaar in gesprek zijn. Die gesprekken stuur ik een beetje door vragen te stellen. En door kleine opdrachten te geven die gemakkelijk zijn uit te voeren. Deze gesprekken en opdrachten geven mij de gelegenheid om jullie op een prachtige, krachtige en plezierige manier op de foto te zetten. Met een lach en soms ook met een traan.

Willem Asma over Afscheid Belicht

“Wij hebben het als familie zeer waardevol ervaren dat Gerda bij het afscheid van mijn/onze moeder aanwezig was om het gebeuren op  beeld vast te leggen. De samenwerking was zeer geslaagd. Wat we bijzonder waardeerden was dat Gerda ook zelf met voorstellen kwam. “

Gerrit de Vries (uitvaartleider) over Afscheid Belicht

“Prettige, constructieve samenwerking. Goede communicatie vooraf en mooie foto’s, beeld achteraf.

In de tussen liggende tijd heb ik Gerda niet opgemerkt.”

Bel me als je meer wilt weten.

Je kunt ook het contactformulier invullen.
Dan bel of mail ik je zsm terug.