DIENSTEN

Uitvaart fotograferen

Afscheid nemen doe je op verschillende momenten en op verschillende manieren. Wanneer iemand is overleden, vindt het afscheid meestal plaats bij een uitvaart. Toch zijn er meer momenten die bij een afscheid horen. 

Andere afscheidsmomenten

Naast uitvaartfotografie maak ik ook reportages van situaties waarbij er nog geen sprake is van een overlijden, maar wel van een naderend afscheid. Zo maak ik fotoreportages van de eigen woonsituatie en woonomgeving, maar ook van omgevingen verder weg die van betekenis zijn geweest. Iedereen die hierbij betrokken is, vindt het fijn om hiervan een herinnering te hebben.

 

In zo’n situatie moet ik vaak denken aan de spreuk die ik een keer las op een hek bij een begraafplaats: memento vitae (gedenk te leven). Inmiddels is dit hek vervangen door een nieuw hek met een andere tekst: disce mori (leer te sterven). Hier zit ook een oproep in om van het leven te genieten en waarde toe te voegen aan relaties en gebeurtenissen. 

 

Informatie vragen

Heb je meer informatie nodig of wil je een fotoreportage laten maken bij de uitvaart, neemt dan contact op via het contactformulier op de site. Je kunt me ook bellen op het nummer 06 1444 9256 of 058 257 4870.