LEVENSBOEK

Herinneringen vervagen

Het is niet voor iedereen weggelegd om het hele leven helder van geest te blijven. Mensen worden ouder en deze ouderdom brengt helaas met zich mee dat steeds meer mensen last krijgen van vergeetachtigheid en dementie. 

 

Een levensboek helpt om herinneringen op te halen en vast te houden. Het is mooi om met beelden de verhalen van vroeger te vertellen; verhalen en gebeurtenissen die verbonden zijn aan omgevingen die van betekenis zijn geweest en aan mensen die een belangrijke rol hebben vervuld. Daarom fotografeer ik woonplekken, werkplekken, plaatsen waar iemand vaak en graag kwam en tijd heeft doorgebracht, plaatsen van speciale gebeurtenissen. 

Blijvende herinneringen

Een mooi boek met blijvende herinneringen is een waardevol instrument om contact te houden met de werkelijkheid en de omgeving. Beelden van vroeger worden lang onthouden en als er nog mooie verhalen aan toegevoegd kunnen worden, is dit bij ieder bezoek een mooi middel om het gesprek gaande te houden en de aandacht voor elkaar vast te houden.

Informatie vragen

Heb je vragen of wil je een fotoreportage laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier op de site of bel mij op het nummer 06 1444 9256 of 058 257 4870.