Uitvaart fotograferen

Herinneringsbeelden

Een uitvaart is erg emotioneel en vergt veel aandacht en energie. Dit maakt dat er veel aan je voorbijgaat. Daarom is het waardevol om foto’s te hebben van deze ingrijpende en intense gebeurtenis. Op momenten die je het best passen, kun je dan terugkijken op de uitvaart.

 

Ook is het verbindend om deze beelden te delen met andere aanwezigen. Je hebt het samen meegemaakt en je kunt samen terugkijken naar beelden die het respect, de liefde en waardering voor de overledene zichtbaar maken. 

Een dierbare herinnering

Het laat ook de betrokkenheid van de aanwezigen zien. Familie, vrienden en bekenden, die samen met jou de overledene de laatste eer bewijzen en elkaar steunen en bemoedigen door erbij te zijn.

 

Dit alles maakt dat een fotoreportage van de uitvaart een kostbare en dierbare herinnering zal zijn. Deze herinneringen kunnen gedeeld worden met aanwezigen en met hen die niet bij de uitvaart konden zijn. 

Informatie vragen

Heb je meer informatie nodig of wil je een fotoreportage laten maken bij de uitvaart, neemt dan contact op via het contactformulier op de site. Je kunt me ook bellen op het nummer 06 1444 9256 of 058 257 4870.